Időjárás

Június 22 Nyárnyitó strandparty!Heti menü ajánlatunk!Sulival a fürdőbe!Pezsdítő nyári szauna party!Nyári programjaink!Nyári nyitva tartás!Április 19-től indul 2019-es strandszezon!2019-ben is Szauna Szeánsz programok!!Andromeda Travel Utazási IrodaMasszázs szolgáltatásokSzaunaház
Aktualitások
; ;

Gyermekmedencék

A gyermekek szórakozását a teljesen új gyermekmedencék és a mellettük található fából kékszült játszótér teszi teljessé. A medencék szélén a szülők részére fedett ülőpadok állnak rendelkezésre.

 

A kétszintű, összesen 117 m2 területű gyermekmedence a legifjabb korosztályt változatos szolgáltatásokkal és élményelemekkel várja. Többek között egy közel 40 m2-es anakonda csúszda, amit ingyenesen vehetnek igénybe. A medencék felületének egy része fedett, árnyékos.

Ovis gyermekpancsoló főbb paraméterei:
- vízmélység: 15 – 30 cm
- vízhőfok: 32 – 34℃
- vízisün és vízi elefántcsúszda
- vízforgatós, klórmentes fertőtlenítéssel

Gyermek kalandmedence főbb paraméterei:
- vízmélység: 45 – 60 cm
- vízhőfok: 32 – 34℃
- 38,9 m hosszú anakonda-csúszda
- vízforgatós, klórmentes fertőtlenítéssel

A két medence között egy állandó vízfolyású, 4m széles rámpacsúszda került elhelyezésre, melynek mindkét szintjén gyermek ülőpad is található.

A gyermekmedencék közelében biztonságos és élményelemekkel gazdag faváras játszótér, valamint a pihenő épületben fűtött játszóház várja a legkisebbeket.

 


Vissza

Utolsó módosítás dátuma: 2019. június 25. kedd, 15:06
Látogatók száma: 1807103