Időjárás

November 11. vasárnap Márton nap a rönk finn szaunában!November 10 Nyitva tartás!Novemberi menü ajánlatunk!Novemberi Szeánsz programok!Búcsúztassa Velünk az Óévet!Őszi-téli nyitva tartás" Ki Márton napján libát nem eszik, az egész évbeb éhezik!"2018-ban is Szauna Szeánsz programok!!Andromeda Travel Utazási IrodaMasszázs szolgáltatásokSzaunaház
Aktualitások
; ;

Gyógymedencék

A fürdőben két gyógymedence található. A víz összetételéről honlapun „Rólunk” menüpontjában bővebb tájékoztatást talál. A gyógymedencék a régi fürdőben is üzemeltek, azonban speciális technológiát alkalmazva, funkcióváltás nélkül felújításra kerültek. A medencékben található pihenőhelyek egy része felett színes árnyékolók, napvitorlák teszik kellemesebbé a fürdőzést.

 

Gyógymedence 1. főbb paraméterei:
- vízfelület: 502 m2
- víztérfogat: 861,3 m3
- mélység: 110 cm
- vízhőfok: 33 – 35℃
- töltő ürítő rendszerű

Gyógymedence 2. főbb paraméterei:
- vízfelület: 143 m2
- víztérfogat: 114,4 m3
- mélység: 90 cm
- vízhőfok: 36 – 38℃
- töltő-ürítő rendszerű

A gyógymedencében vízi spinning kerékpárok kerültek elhelyezésre, melyek hozzájárulnak a vendégek rekreációjához.

A gyógymedencékben található gyógyvíznek számos jótékony hatása van. Mozgásszervi és kopásos (degeneratív) betegségekre lazító, fájdalomcsillapító hatást fejt ki, alkalmas csont, ízületi műtétek utáni rehabilitációra, vérnyomás-csökkentésre, vérkeringés javítására, gyulladáscsökkentésre, nőgyógyászati és urológiai panaszok gyógyítására.

 


Vissza

Utolsó módosítás dátuma: 2018. november 06. kedd, 12:02
Látogatók száma: 1636231