Időjárás

2018 Február 10. DAGOBERT BÁL!2018 Február 10. DAGOBERT BÁL!Januári Szauna Szeánsz Programok!2018-ban is Szauna Szeánsz programok!!Andromeda Travel Utazási IrodaNyitvatartás,jegyárak az őszi és téli szezonban!Ősz-téli jegyáraink!2018 Januári menü ajánlatunkMasszázs szolgáltatásokSzaunaház
Aktualitások
; ;

Aktualitások

Nálunk is elkezdődik a báli szezon,a 2018-as évet egy rendhagyó bállal egy úgynevezett Dagobert Bállal indítjuk! A szinte már hagyománnyá és névjegyünké vált Márton napi bál folytatása képpen szeretnénk bizonyítani kacsa fronton is🤗😋😊A recept szinte hasonló,vendég váró étvágy fakasztó pálinkával indítunk majd jön a fenséges menüsor, főszerepben természetesen a kacsa,🦆🥘🥣és tánc és jó hangulat hajnalig! Asztalfoglalás, bővebb információ: 06 20 333 0843

Íme Januári Szeánsz programjaink! Csemegézzen mindenki kedvére! A szeánsz programok szüneteiben gyümölccsel,mogyoróval vagy egyéb más finomsággal kedveskedünk vendégeinknek! Felhívjuk Kedves Vendégeink Figyelmét, hogy a Szauna Szeánszok az egészséges szaunázás érdekében csak szaunaruhában, szaunalepedőben vagy törölközőben látogathatóak!

KEDVES VENDÉGEINK!!!!! a 2018-as évben is Szauna Szeánsz szombatok!!! A januári hónapot is szeánsz programokkal kezdjük, részletes programok hamarosan. Ne feledjék 2018 január 6. szombat, szeánsz kezdés 18 óra!

Több évtizedes cégtradícióval rendelkező utazási iroda. Tengerparti nyaralások és körutazások a leghajszálpontosabb szervezésben, meghitt esküvő kivitelezés személyre szóló gondoskodással. Mindenkinek van 1 álma. Merd megálmodni, hova szeretnél menni pihenni, hol szeretnéd tölteni a jól megérdemelt szabadságod legközelebb. Keress minket, örömmel segítünk. Utasbiztosítás nélkül ne kockáztass, azt is tudsz kötni nálunk.

Nyitvatartás,jegyárak az őszi és téli szezonban!

Ősz-téli jegyáraink!

Utolsó módosítás dátuma: 2018. január 07. vasárnap, 12:52
Látogatók száma: 1296143