Időjárás

Egy nap ami a táncról szól!Júliusi szaunaprogramok!Heti menü ajánlatunk!Nyári programjaink!Nyári nyitva tartás!Április 19-től indul 2019-es strandszezon!2019-ben is Szauna Szeánsz programok!!Andromeda Travel Utazási IrodaMasszázs szolgáltatásokSzaunaház
Aktualitások
; ;

Aktualitások

Egy nap ami a táncról szól!

Júliusi szaunaprogramok! Íme júliusi szaunaprogramjaink! A programok szüneteiben csemegével, gyümölccsel kedveskedünk vendégeinknek!

Heti menü ajánlatunk! Menü-heti ételajánlatok a Kerekdombi Termálfürdőben! Ételrendelés azoknak, akik szeretik a minőséget és a mennyisége

Íme egy kis ízelítő nyári programjainkból!

Nyári nyitva tartás!

Április 19-től indul 2019-es strandszezon!

KEDVES VENDÉGEINK! A 2019-es évben is szauna szeánsz szombatokra várjuk Önöket! A januári hónapot is szeánsz programokkal kezdjük, a részletes programokat már a honlapunkon találhatják! Ne feledjék: 2019 január 5. szombat, szeánsz kezdés 18 órakor!

Több évtizedes cégtradícióval rendelkező utazási iroda. Tengerparti nyaralások és körutazások a leghajszálpontosabb szervezésben, meghitt esküvő kivitelezés személyre szóló gondoskodással. Mindenkinek van 1 álma. Merd megálmodni, hova szeretnél menni pihenni, hol szeretnéd tölteni a jól megérdemelt szabadságod legközelebb. Keress minket, örömmel segítünk. Utasbiztosítás nélkül ne kockáztass, azt is tudsz kötni nálunk.

GyógymasszázsVissza a főoldalra

Utolsó módosítás dátuma: 2019. június 30. vasárnap, 16:34
Látogatók száma: 1853083