Időjárás

2019 II. Dagobert Bál!Ünnepi nyitva tartás!Decemberi Szeánsz programok!decemberi menü ajánlatunk!Búcsúztassa Velünk az Óévet!Őszi-téli nyitva tartás2018-ban is Szauna Szeánsz programok!!Andromeda Travel Utazási IrodaMasszázs szolgáltatásokSzaunaház
Aktualitások
; ;

Aktualitások

2019. február 9-én részt vehet a Kerekdombi Termálfürdő szervezésében megrendezésre kerülő II. Dagobert Bálon! Ennek apropóján már is lehetősége van belépőjegyet vásárolni, a plakáton feltüntetett telefonos elérhetőségen!

Ünnepi nyitva tartás!

Decemberi Szeánsz programok!

decemberi menü ajánlatunk!

Köszöntsük együtt az új évet egy igazi Szilveszteri Vigadalomban, Kerekdombon! _____________ Kiváló ételek, széles italkínálat, egyedülálló hangulat! Minden adott egy sikeres év kezdetéhez!

Őszi-téli nyitva tartás

KEDVES VENDÉGEINK!!!!! a 2018-as évben is Szauna Szeánsz szombatok!!! A januári hónapot is szeánsz programokkal kezdjük, részletes programok hamarosan. Ne feledjék 2018 január 6. szombat, szeánsz kezdés 18 óra!

Több évtizedes cégtradícióval rendelkező utazási iroda. Tengerparti nyaralások és körutazások a leghajszálpontosabb szervezésben, meghitt esküvő kivitelezés személyre szóló gondoskodással. Mindenkinek van 1 álma. Merd megálmodni, hova szeretnél menni pihenni, hol szeretnéd tölteni a jól megérdemelt szabadságod legközelebb. Keress minket, örömmel segítünk. Utasbiztosítás nélkül ne kockáztass, azt is tudsz kötni nálunk.

GyógymasszázsVissza a főoldalra

Utolsó módosítás dátuma: 2018. december 13. csütörtök, 12:58
Látogatók száma: 1654529