Időjárás

November 11. vasárnap Márton nap a rönk finn szaunában!November 10 Nyitva tartás!Novemberi menü ajánlatunk!Novemberi Szeánsz programok!Búcsúztassa Velünk az Óévet!Őszi-téli nyitva tartás" Ki Márton napján libát nem eszik, az egész évbeb éhezik!"2018-ban is Szauna Szeánsz programok!!Andromeda Travel Utazási IrodaMasszázs szolgáltatásokSzaunaház
Aktualitások
; ;

Aktualitások

November 11. Vasárnap Márton napi felöntések! 15 órai kezdéssel

November 10 Nyitva tartás!

Novemberi menü ajánlatunk!

Novemberi hónapunk elég mozgalmas lesz szauna szeánsz fronton! November 3 igazi hamisítatlan Halloween party,félelem és reszketés a szaunában! November 11.szombat helyett vasárnap lesznek a programok kicsit korában kezdünk és Márton napi menüvel készülünk! November 17-18 a VII.Szaunamester bajnokság első fordulójának ad otthont a Kerekdombi Termálfürdő! November 24.Fergeteges házibuli hangulat, időutazás a '20-as évektől!

Köszöntsük együtt az új évet egy igazi Szilveszteri Vigadalomban, Kerekdombon! _____________ Kiváló ételek, széles italkínálat, egyedülálló hangulat! Minden adott egy sikeres év kezdetéhez!

Őszi-téli nyitva tartás

Immár 5. alkalommal kerül megrendezésre a Kerekdombi Termálfürdő Márton napi mulatsága! Mint minden évben idén is a libáé lesz a főszerep! Lesz itt minden mi szem és szájnak ingere, isteni falatok pazar hangulat hajnalig tartó dínomdánom! Ne feledje november 10. szombat!

KEDVES VENDÉGEINK!!!!! a 2018-as évben is Szauna Szeánsz szombatok!!! A januári hónapot is szeánsz programokkal kezdjük, részletes programok hamarosan. Ne feledjék 2018 január 6. szombat, szeánsz kezdés 18 óra!

Több évtizedes cégtradícióval rendelkező utazási iroda. Tengerparti nyaralások és körutazások a leghajszálpontosabb szervezésben, meghitt esküvő kivitelezés személyre szóló gondoskodással. Mindenkinek van 1 álma. Merd megálmodni, hova szeretnél menni pihenni, hol szeretnéd tölteni a jól megérdemelt szabadságod legközelebb. Keress minket, örömmel segítünk. Utasbiztosítás nélkül ne kockáztass, azt is tudsz kötni nálunk.

Utolsó módosítás dátuma: 2018. november 06. kedd, 12:02
Látogatók száma: 1636196