Időjárás

Gyereknap!Gyereknap!Gyereknap!Májusi Nyitva TartásMájusi Szauna Programok2018-ban is Szauna Szeánsz programok!!Andromeda Travel Utazási IrodaMájusi menü ajánlatunkMasszázs szolgáltatásokSzaunaház
Aktualitások
; ;

Aktualitások

Szombaton és vasárnap is színes programokkal várunk minden gyereket és persze felnőttet a Kerekdombi termálfürdőbe!

MÁJUS 26-27! Gyereknap a Kerekdombi Termálfürdőben! Találkozhatok gyönyörű sárkányhajóval amit a helyszínen ki is lehet majd próbálni! Egész hétvégén színes programokkal,0- 14 éves korig ingyenes belépővel, algida ugráló várral,trambulinnal,kézműves sarokkal, csillám tetkó készítéssel várjuk kedves vendégeinket

Májusi Nyitva Tartás

A szeánsz programok szüneteiben gyümölccsel,mogyoróval vagy egyéb más finomsággal kedveskedünk vendégeinknek! Felhívjuk Kedves Vendégeink Figyelmét, hogy a Szauna Szeánszok az egészséges szaunázás érdekében csak szaunaruhában, szaunalepedőben vagy törölközőben látogathatóak!

KEDVES VENDÉGEINK!!!!! a 2018-as évben is Szauna Szeánsz szombatok!!! A januári hónapot is szeánsz programokkal kezdjük, részletes programok hamarosan. Ne feledjék 2018 január 6. szombat, szeánsz kezdés 18 óra!

Több évtizedes cégtradícióval rendelkező utazási iroda. Tengerparti nyaralások és körutazások a leghajszálpontosabb szervezésben, meghitt esküvő kivitelezés személyre szóló gondoskodással. Mindenkinek van 1 álma. Merd megálmodni, hova szeretnél menni pihenni, hol szeretnéd tölteni a jól megérdemelt szabadságod legközelebb. Keress minket, örömmel segítünk. Utasbiztosítás nélkül ne kockáztass, azt is tudsz kötni nálunk.

Menü-heti ételajánlatok a Kerekdombi Termálfürdőben! Ételrendelés azoknak akik szeretik a minőséget, és a mennyiséget! Heti menü ajánlat hétfőtől péntekig.INGYENES házhozszállítással, mindezt CSAK 800,-forintért!

GyógymasszázsVissza a főoldalra

Utolsó módosítás dátuma: 2018. május 22. kedd, 12:32
Látogatók száma: 1391762