Időjárás

2019-ben is rendelje Tőlünk menüjét!2019 II. Dagobert Bál!Januári_Szeánsz programok!Őszi-téli nyitva tartás2019-ben is Szauna Szeánsz programok!!Andromeda Travel Utazási IrodaMasszázs szolgáltatásokSzaunaház
Aktualitások
; ;

Aktualitások

2019-ben is rendelje Tőlünk menüjét! A Kerekdombi Termálfürdő hagyományos ízeit ötvözzük Vargáné Balla Marika házias ízeivel! Menü/heti ételajánlatok a Kerekdombi Termálfürdőben! Ételrendelés azoknak, akik szeretik a minőséget és a mennyiséget! Heti menü-ajánlat hétfőtől péntekig INGYENES házhoz szállítással, és mindezt CSAK 800,-forintért!

2019. február 9-én részt vehet a Kerekdombi Termálfürdő szervezésében megrendezésre kerülő II. Dagobert Bálon! Ennek apropóján máris lehetősége van belépőjegyet vásárolni a plakáton feltüntetett telefonos elérhetőségen!

Januári szauna szeánsz programok - Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy az egészséges szaunázás érdekében a szeánszok csak szaunalepedőben, szaunaruhában vagy törölközőben látogathatóak! A szeánszok szüneteiben gyümölcstállal és egyéb finomságokkal kedveskedünk vendégeinknek! Várunk mindenkit szeretettel!

Őszi-téli nyitva tartás

KEDVES VENDÉGEINK! A 2019-es évben is szauna szeánsz szombatokra várjuk Önöket! A januári hónapot is szeánsz programokkal kezdjük, a részletes programokat már a honlapunkon találhatják! Ne feledjék: 2019 január 5. szombat, szeánsz kezdés 18 órakor!

Több évtizedes cégtradícióval rendelkező utazási iroda. Tengerparti nyaralások és körutazások a leghajszálpontosabb szervezésben, meghitt esküvő kivitelezés személyre szóló gondoskodással. Mindenkinek van 1 álma. Merd megálmodni, hova szeretnél menni pihenni, hol szeretnéd tölteni a jól megérdemelt szabadságod legközelebb. Keress minket, örömmel segítünk. Utasbiztosítás nélkül ne kockáztass, azt is tudsz kötni nálunk.

GyógymasszázsVissza a főoldalra

Utolsó módosítás dátuma: 2019. január 21. hétfő, 14:27
Látogatók száma: 1675465